onsdag 17 oktober 2007

Osynliga bilder

Jahap, inbland blir det inte som man tänkt sig. Här skulle det komma en bild på mitt andra hemlispaket men blogger vill inte hjälpa mig med det i dag. Först gick det inte alls med jag kom själv på att det var för att mannen hade blockat alla pop-upp fönster. Men det gick ändå inte pga av något fel på blogger. Det får bli en beskrivning så länge så kommer det bild sedan.

Jag fick några fler trattisar, en chokladkaka (marabou pistachio) och en liten påse i rosa plych som man kan ha små saker i. Får se vad som kommer att få bo i den. Vidare ett nysten naturvit alpaca silk från hjärtegarn. Till ett par pulsvärmare föreslog hemlisen och det är nog mycket möjligt att det blir. Det får nog ligga till sig ett tag medan jag funderar. Ett par bambustickor fick jag också (till lingarnet kanske, skrev hemlisen) och det hjälpte mig att besluta mig för att repa upp den lilla bit jag stickat på en sjal i "falling elmleaves" mönstret. Det blev som inte riktigt bra. Det är ett ganska otydligt mönster i sig självt och passar nog bättre att sticka i ett mjukare garn. Linet gör sig nog bäst i en enkel design. Slutligen fick jag en påse kaffe med amarettosmak som jag smakade på i dig. Det var gott.

Tack så mycket hemlis! Jag blev jätteglad. ( PS.Chokladen smaskade jag så klar i mig på en gång;)

I helgen hade vi min mamma, hennes sambo och två småsystrar på middag. Det var indiskt tema med diverse rätter. Jag hade tänkt ta kort på maten och lägga ut här men det blev lite stressigt på slutet så jag glömde helt av.

Jag blev lite förvirrad när jag skulle koka blomkål, frittera pappadams och vända tandorikycklingen samtidigt så det blev en liten eldsvåda i ugnen. Inget allvarligt som tur var. Vi åt också en linsgryta, myntayoghurt, ris och hembakt naanbröd. (Man kan ju köpa färdiga i affären men de är skamligt dyra, och inte så goda). Till efterrätt hade jag gjort kulfi (indisk saffransglass). Det gick tyvärr inte hem hos de yngre matgästerna men yngsta lillasystern åt i alla fall tre kycklinglår.

Jag hade däremot lite andra trevliga matbilder men de får komma en annan gång de med.

2 kommentarer:

Åsa sa...

Jisses vad gott det där lät. Älskar alla möjliga sorters konstiga maträtter. Man ska inte läsa sånt här tidigt på morgonen innan frukost.

Bia sa...

Ååååååååh vad jag blir sur på den här bloggern!
Skrev ett långt inlägg men när jag skulle ladda upp det så gick det inte.
Intygar i alla fall att maten var supergod. Tack så hemskt mycket.
Det är så spännande att äta hos dig för man kan aldrig gissa i förväg vad man får. Extra gott är det när man får äta sådant som man inte brukar.
Kram