söndag 7 oktober 2007

Flitens lampa lyser

Den här helgen har jag varit sååå duktig. Ett tag har det antigen varit fullt med aktiviteter eller så har jag spenderat helgen i soffan. Men nu var det andra bullar.

Jag började med att vakna halvsent (8:30) på lördagen och var pigg som en mört. Jag åt grötfrukost och gick på lånprommenad med kompisen. Sedan skrev jag matlista för nästa vecka, diskade en stor disk och åkte till affären. I dag har jag tagit det lite lugnare men har ändå diskat igen, lagat lunch och håller nu på att baka bröd. Det känns bra för inget har jag gjort för att jag kände att jag måste utan för att jag hade lust.

Hoppas du som läser också haft en bra helg.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Min gårdag var som följer:
Vaknade pga barnen, mindre pigg, kl 7.00. Åt frukost, surfade lite, stickade lite, tvättade och strök tre kassar tvätt, åkte till Media Markt och köpte en ny DVD eftersom barnen gick hårt åt den andra. Köpte en cd/radio till mitt egna pysselrum (Lyx). Åt middag och lekte med barnen. Tvättade en maskiin till. Rensade upp och möblerade om barnens rum. Sydde ett barnplagg och gick slutligen och la mig 21.30. Det var en ganska aktiv dag. Ser ofta ut så på helgerna eftersom man har mycket att ta igen när man har mannen hemma som kan hjälpa till med barnen under tiden man jobbar på.
//Din hemlis som har packat ditt paket och snart skickar iväg det.

Bia sa...

Uj vad du varit duktig! Själv strök jag bara kläder ett par timmar och tittade på tv-repriser samtidigt.
Ser fram emot middagen på lördag :)

antfarm sa...

Oooh vad spännande med nytt paket. Det låter ju som du hemlisen haft lite mer att stå i än jag. Men det blir väl så när man har barn har jag hört...

Strykning är för övrigt något jag nästan helt prioriterat bort. Jag har ett fåtal plagg som verkligen behöver strykas och de blir inte så ofta använda;)

Mor!
Välkommen på löradg. jag håller på att planera för fullt. kommer Syster M?

Anonym sa...

Ja, du. Här har strykningen ocksp prioriterats ned men kan nog bli ännu lite nedprioriterad. Tvätt från 4 personer blir lite mkt att stryka...
Fick mitt andra paket från min hemlis idag. Snart kommer ditt.
/Hemlis

Anonym sa...

Nu finns det ett kort på den ryska lökkupolen på ming blogg! Haha.

Bia sa...

Lillasyster kommer hem på fredag kväll så hon vill gärna äta mat hos dig :)