lördag 20 oktober 2007

Bilder, bilder, bilder

Först en bild på hemlispaketet som beskrevs i förra inlägget.
Sedan en till liten present jag fick av kompisen. Hon hade utlovat en present(som jag glömt bort) för att hennes sambo fick en tröja jag stickat till mannen men som han aldrig använt. Det var mitt första stora projekt och det kändes väldigt tråkigt att den bara låg i garderoben i väntan på att mannen skulle bli magrare. Så bättre att den kommer till användning tänkte jag. Men kompisen tyckte visst att den var värd en present. Nämligen det här underbara merinosilket. Faktiskt har jag vid flera tillfällen suttit vid datorn och tittat på det och suckat djupt. Så jag blev superglad. Det ska bli en ultratunn sjal till mig, när jag nu ska hinna sticka den...

Nu byts samtalsämne till matbilderna från förra veckan. En rödbetssoppa med purjo, vitlök, buljongtärning och quinoa. Jätteenkelt men gott. Det är något speciellt med röd mat. Det är inte så ofta mat blir röd så jag tyckte den var rolig att ta bild på.

Till soppan åt vi det här brödet, fyllt med soltorkad tomat, ost och oregano.
Jag måste avsluta med att klaga lite.
Jag vill inte bo i lägenhet!
När vi precis flyttat in flyttade två galningar in ovanför oss. De had fest jämt och spelade hög musik dygnet runt. De flyttade efter ett tag och det blev lugnt och skönt. Sedan har det varit tyst.
Nu i morse låg jag i sängen och latade en skön lördagsmorgon när barn började skrika och springa runt. Det är ju sånt barn gör så det kan man ju inte bli arg över. Sedan slogs musik igång och jag blev mer och mer irriterad så till slut var jag tvungen att kliva upp. Men sådant är ju vad man kan räkna med i ett hyreshus så då måste det betyda att jag inte borde bo i lägenhet. Jag har frenetiskt letat efter ett hus att köpa men det är väldigt dåligt med sådana just nu. (Sedan är det så klart så att de jag vill köpa är för dyra;)
Till slut blev musiken så hög så jag var tvungen att gå upp och säga till. Det hjälpte som tur var, men det är inte roligt att vara surtant jämt.


1 kommentar:

Åsa sa...

Det är inge roligt med såna grannar. Bor ju i övernatt.lägenhet under veckorna och där är det livat må du tro. I veckan fick vi hota med polis. Det bor ett alkolistpar vägg i vägg med mej. Nu är jag hemma med maken och har sovit så hårt i natt att jag vakna med huvudvärk.Visst är det kul att vara surtant!!!!!!