söndag 21 oktober 2007

En liten önskelista...

Jag har varit i tagen och skrivit en julklappsönskelista och blev inspirerad till att tänka på andra saker jag önskar mig. Jag tänkte dela med mig av de stickrelaterade grejerna jag går och suktar efter (förutom min blommiga kofta).

1. En dragspelsbasker i visjögarn, färgerna mullvad och ljusgrönt.
2. Squirrle and oak vantarna från helloyarn. com http://www.helloyarn.com/squirrelmittens.htm (fast lite modifierade för att passa mina skoggshuggarhänder) i samma garn och färg.
3. En annan mössa, vilken som helst.
4. Ett par fingervantar.
5. En toapappershållare (har jag varit på väg att sy i flera veckor men det blir inte av, fast det är den enklaste sak i världen.)
6. Hur mycket garn som helst i en stor hög så man kan bada i det....(som farbror Joakim. Fast jag tycker garn låter mysigare att ta ett bad i än pengar.)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hi hi hi, har du din hemlis i åtanke???
Kanske kan uppfylla nåt av dina önskningar. Kan säga redan nu att det är lite mkt på pysselfronten men en Fabror Jacobs-hög kan man ju alltd bidra med.
Gillar du lurviga garner???
/Hemlis

antfarm sa...

Det beror på vad du menar med lurviga. Jag gillar maohair och likanande men inte så mycket trådiga garner av plast (effektgarn brukar det väl kallas?)

Anonym sa...

Jag syftar på mohair och ruggad ull. Effektgarner är inte så mkt för mig heller. Gjorde en bolero i mohair förra året när jag var gravid. Det var ett skönt och varmt plagg. Har använt den nån gång efter graviditeten också.

antfarm sa...

I så fall tycker jag om lurviga garner.(Jag har förresten varken bekräftat eller dementerat att det var dig jag hade i åtanke när jag skrev min lista. Du får tro vad du vill...;)

Jag kunde förresten inte hålla mig (trots att jag har strikt stickschema på mitt julklappsprojekt) så jag har börjat med ett par halvvantar av garnet jag fick. Den första är klar. Bildbevis kommer snart.

Anonym sa...

Ha ha ha jag har visst dålig koll på Kalle Anka och hans vänner...Farbror Jacob - vem är det?
Joakim heter han ju...Jösses
Ditt nästa paket ska överträffa dina förväntningar. Det lovar jag oavsett om du hade hemlis i åtanke eller inte. Det närmar ju sig jul. Då kommer du också få veta vem jag är.
//Hemlisen