måndag 31 december 2007

Gott nytt år! (och bilder på bytersväskan)

Här siter jag på självaste nyårsafton. Det har aldrig varit någon särskild högtid för mig. Jag älskar ju julen och lägger allt mitt krut på den. I år bestämde vi oss helt fräckt för att tacka nej till alla inbjudninger och bara vara hemma själva.

Det blev i alla fall lite halvlyxig mat. Jag invigde pastakavlaren och gjorde ravioli fylld med färskost, parmesan och persilja. Dem vände jag sedan i en liten sky av fiskbuljong, lök och grädde. Lite färsk bladspenat på slutet och så toppat med hummer kött. Det är ju trots allt nyår!

Om en stund blir det hjortronglass till efterrätt.

Men anledningen till att jag var tvungen att skriva är för jag vill ha lite respons på min bytsväska som nu är klar, dock ej skickad. (Men mottagaren vet ju inte vem hon är.) Själv är jag sjukt nöjd, och det är väl dumt att skriva det för då vågar du kanske inte säga emot.
Mönstret är från Garnstudio och som vanligt lite omgjort. Bort med bollen, på med knapp och broderier. Det syntes inte heller på deras bild vilken trevlig form väskan har.

Broderierna är gjorda på frihand i entrådig ull (Tack kompisen för att jag fick rota i ditt lager).

Frihandsbroderi är bra terapi för mig som ibland har lite anala drag och måste ha allt symetriskt och korrekt.

Jag tror att det här är det jag är mest nöjd med av allt jag gjort i år och om väskans mottagare har samma smak som jag så bör hon bli glad när väskan dimper ner. Annars kan jag ta tillbaka den...

5 kommentarer:

Åsa sa...

Jag håller med dej. Den kan du vara jättenöjd med för den är otroligt snygg. Vad hungrig man blir nar man läser all god mat som du dukar upp. Måste nog sno ihop nåt. Ha det jättemysig nu ikväll. Kramar Åsa

Anonym sa...

Väskan är supersnygg!!

Dödergök sa...

Jättefin!
Vi borde kanske ta upp den där idéen med att byta väskor med varann nån gång.
Jag har feber och så funderar jag på om jag börjar få halsböld. Livet är fantastiskt! :)

Eva i Halmstad sa...

Den är rusktgt fin din väska, önskar att jag varit med på väskbytet.
Ha en go fortsättning på året,
Eva.

Sofia sa...

Väskan är verkligen hur snygg som helst! Jag är lite avis på den människa som kommer att få den :)

//Sofia