fredag 7 december 2007

På rymmen!

Egentligen borde jag diska och plocka ihop och kanske dammsuga lite innan vi får middagsgäster men jag skulle baaaaara gå in och kolla mina mail...

När jag gick på affären och skulle handla middag fick jag plötsligt för mig att vi borde bjuda kompisen och sambo på middag eftersom jag inte var helt dödstrött som jag brukar vara på fredagar. Sagt och gjort, nu står indonesisk rendanggryta på spisen och ska puttra ett par tre timmar. Under tiden skulle jag som sagt städa lite eftrsom det minst sagt behövs. Plötsligt blev jag så lat. Men snart så!

Annars håller jag på att fundera på kakel så min man håller på att bli helt trött på mig. Vi ska nog ta en tur i helgen till någon större stad och titta vad som finns. Jag har redan recognocerat lite på internet och insåg att kakel och klinkers till vårt nya lilla badrum kan gå loss på allt från
4 000- 40 000 kr. Så vi får nog försöka sätta någon prisgräns.

Vid besiktningen visade det sig nämligen att det var en fuktskada i badrummet som behövdes åtgärdas omedelbart. Vi hade ändå ändå tänkt göra om det ganska snart och nu blev det så att vi får lite försäkringspengar och säljaren betalar självrisken.

Nu gäller det bara att vi ska bli överens. Jag har övertalat mannen om att det ska vara golvvärme. Han har övertalat mig om att vi inte ska ha ett badkar. Så då ska vi som sagt komma överens om kakel. Han vill ha helt vitt och tråkigt. Det vill inte jag! Jag vill ha mörkbrunt golv, vitt kakel på 2 1/2 vägg och kanske tukos glasmosaik på 1 1/2 (= duschhörnan). The struggle continues!

Nej, disken väntar! Jag återkommer med bilder på knästrumporna som blev helt underbara.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill se, jag vill se, jag vill se strumporna!!!

Håller med dig om kakel - helvitt? när det finns så mycket härligt att välja bland....
//Klockarbarn

Eva i Halmstad sa...

De är ju så livet är , att förhandla, de tog mej 20 år att få en hund , nu efter 3 månader pratar maken om en till, trägen vinner, gillar de där med glas mosaik, går att leka mycket med de.
Ha en go helg, Eva.

Åsa sa...

Brunt och turkost låter ju underbart. Det är mina favvofärger. Med snygga tjocka rosa badlakan. Han kan ju få vitt porslin och så låter du han få bestämma i nåt annat rum. Kompromiss!!!!!

Anonym sa...

Har ni enats om kaklet? :-)

Jag är också nyfiken på strumporna (bild, fort!). :-)

Ha en trevlig 2:a advent.