fredag 4 januari 2008

Jobbångest

Nu är det bara en vanlig helg kvar av mitt jullov. Jag har alls ingen lust att jobba igen. Jag har inte nämnt så mycket om mitt jobb på sista tiden. Kortfattat; Jag skulle gärna ha ett annat.

Roligare är att jag börjat på min Icarus sjal i Grignasco. Det är piiiligt! Men det går frammåt. Jag stickar faktiskt på vanliga stickor än så länge. Jag tycker det är besvärligt att sticka små och lätta plagg på rundsticka. Den bara korvar sig och hittar på dummheter. Den är väl använd och borde väl räta ut sig snart. Jag har också provat att värma den osv. men den vill inte! Jag får väl byta över när sjalen blir för stor.

Nu är det dags att börja fundera på blommiga koftan igen. Och beslutsångesten är stor. Jag har kommit så långt att jag bestämt mig för Visjögarn. Naturvit botten och jag lutar år olivgrön på bladen. Men passar verkligen den rosa då? Är det kanske bättre med lila blommor???? Att det ska var så svårt att bestämma. Jag skulle behöva titta på garnerna i en affär så jag kan lägga dem tillsammans. Det är ju omöjligt på en hemsida att se. Suck

Nu har mannen äntligen slitit sig från World of Workraft och det är dags att sova. (För länge sedan, vi har lyckets vända på dygnet. Inte bra!)

2 kommentarer:

Åsa sa...

Det är inte roligt när man har jobbångest och inte trivs på sitt jobb.Men det brukar ju gå över när man väl har kommit dit och börjat. Snart får ni väl börja flytta och då får du ju en massa skoj att se fram emot. Längtar efter att få se bilder från huset. Kramar Åsa

Anonym sa...

Tusen tack för de fina tygerna. Jag gillade allihop. Har redan några idéer.

Apropå garnval. De kanske skulle kunna skicka dig en garnstump som prov för att se hur färgerna är live och hur de ser ut ihop?
Håller med dig om att det är svårt att se.
//Klockarbarn