lördag 29 november 2008

Hej Bloggen!

Det var nu länge sedan.
Jag har som vanligt jobbat för mycket, varit sjuk och åkt till Finland.
Nu håller jag på att jäsa lussekattsdeg. Jag ska också orka med pepparkakor i kväll så det blir nog inte mycket mer skrivet den här helgen heller.

Jag är klar med den sista julklappen till svärfar som kommer på kort snart. Men jag har fått en beställning på ett par eveningstockings som ska vara klara innan jul. Annars ska jag ligga lite lågt med stickandet ett tag. Jag har några matrelaterade julbestyr som jag kommer att redovisa på bloggen senare.

För första gången någonsin ska jag göra egen korv. Det har jag velat göra sedan jag var liten och tittade på kungafamiljen på tv.

Den andra första gången någonsin är att jag köpt en krav-skinka från en grannort som jag måste rimma själv. Det ska bli så roligt att prova nya saker. Hoppas det går bra...

3 kommentarer:

Susilull sa...

Va kul det låter med egen krov och egen "rimning" av skinkan - spännande!

Måste bara säga en sak - chai-teét jag fick av dej var supergott och har blivit en favorit, påsen är snart slut. Och häromdagen kom jag på varför jag tycker det har luktat jul i köket när jag kommit hem, det är ju teéts goda kryddor som doftat från min tesil på diskbänken!!

Ha en skön adventshelg!

Susilull sa...

En redigering av föregående inlägg:

Krov... korv menar jag såklart!!

Stavar som en kratta ibland!

Bia sa...

Kan bara konstatera att du tagit allt mitt tålamod och allt mitt intresse för matlagning mm med dig när du flyttade för jag har inget kvar ... ha, ha.
Blir bara matt när du är inspirerad *ler*
Men du är duktig och jag är stolt.
Kram/mamsen