lördag 14 april 2007

Stackers mig!

Den här veckan har jag tyckt riktigt synd om mig själv. Jag hade sett fram mot en skön vecka med långprommenader, stickning och storstädning. Men i stället har jag ju varit sjuk och legat i sängen, alternativt soffan, hela veckan.

I dag har jag dock haft lite mer energi och städat lite, med hjälp av mannen, och hängt upp nya sommar gardiner. Sedan hade vi besök av kompis+sambo och åt burmesisk biff- och jordnötscurry. Det var ett oprövat recept från en asiatisk kokbok som blev riktigt smaskigt. Sedan satt jag och kopisen och mindes gamla tonårs tider och skrattade så vi fick ont i magen.

På måndag är det dags att jobba igen. Ska iväg till min gamla låg-mellanstadieskola. Det känns lite skumt på något vis fast jag har varit där ett par gånger tidigare. Det ska nog gå bra.

I morgon ska jag vara med på "praise party" i kyrkan och medverka på något sätt. Jag hoppas jag inte blir mer sjuk i natt. "Praise party" är ett lite modernare ord för familjegudstjänst. Förhoppningsvis kan det i alla fall bli ett bra avslut på en tråkig vecka.

1 kommentar:

Dödergök sa...

Gunnel och Malte, Gunnel och Malte... Hej hej hej hej.....

Tack så mycket för en rolig kväll det behövde jag! Kram! :)