onsdag 12 september 2007

Onsdag, minsann...

... och här sitter jag och bloggar. Det hela kommer sig av att vi skaffat en till liten dator som jag får använda när mannen sitter och spelar World of warcraft på den andra. Annars är det ofta det som hindrar mig från att sitta vid datorn. Jag är inte tillräckligt intresserad för att jaga iväg honom. Men nu sitter vi här bredvid varandra vid skrivbordet och knapprar. Lite fånigt tycker jag väl att det känns. Inte så socialt precis. Men praktiskt.

Jag har nu haft lite mail kontakt med min hemliga vän men även med den jag är hemlis till. Det är lite extra roligt när man kan ha det. I de andra bytena jag varit med i får man ju bara reda på vilket material och vilken färg de vill ha på sina sockor/sin sjal etc. Nu lär man känna någon lite bättre och kan verkligen försöka komma på något riktigt passande. Dessutom hittar man nya bloggar att gå in på och kanske fortsätter kontakten senare??? Både min hemlis och den jag är hemlis åt verkar riktigt trevliga och jag ser verkligen fram emot mitt första paket.

Jag sattsar på att sockorna ska bli klara i helgen. Då kommer det förhoppningsvis en bild också. Jag har ju hittat kameran nu. Jag beskyllde mannen för att ha slarvat den men hittade den till slut i en av mina handväskor. Sån´t är ju fruktansvärt förargligt! Sedan har jag och kompisen skickat en beställning till yll o tyll som nog kommer i nästa vecka. Då ska jag börja på det där stora hemliga projektet som ska vara klart till jul...

2 kommentarer:

Dödergök sa...

Vad bra att du hittat kameran för jag har utnämnt dig till flickfotograf när min kofta är klar och snoret har slutat rinna, bra va?! ;)

Anonym sa...

Snart kommer det hemliga i en brevlåda nära dig....den som väntar på nåt gott....
//hemliga hemlisen