måndag 17 september 2007

Host, host, vääässsss

Förkyld har jag blivit! Inte så konstigt när man är omringad av snoriga elever dagarna i ända, men ändå lite jobbigt. Jag har sjukskrivit mig i två dagar och det känns inte heller så bra. Av någon konstig anleding har jag fått en sjukt stark pliktkänsla som säger att jag borde gå och jobba så länge jag inte har feber eller håller på att dö. Rent logiskt vet jag ju att det är bättre att stanna hemma när man är sjuk så blir man oftast frisk fortare men ändå känner jag mig som en skurk när jag gör det. Som tur är har jag en man som tvingade mig att sjukanmäla mig för jag tror inte att någon hade blivit betjänt av att jag kom till jobbet i dag.

Något roligt i det hela är att jag får tillfälle att titta på "Våra bästa år" som jag inte sett på över en månad. (Ja, jag vet att det är en jättedålig serie med usla skådisar men jag tycker om det ändå. Ungefär som man kan tycka om mjölkchoklad fast man vet att det bara innehåller smör och socker.)

Så nu ska jag gå och göra en kopp te med honung och slå mig ner i soffan så hinner jag se både reprisen och dagens avsnitt. Jippie!

3 kommentarer:

Maria sa...

Krya på dig! Skönt att höra att det är fler som tittar på "the Days of our lives" när tillfälle gives...:-) Vem tror du är mördaren i Salem?

antfarm sa...

Hmmm.. jag har ju inte tittat på ett tag så det var ju en överraskning att Abe var död. Det skulle ju vara för enkelt om det var någon av de misstänkta eller Rex. Men det skulle vara skönt att bli av med Sami en gång för alla. Hon börjar gå mig på nerverna.

Maria sa...

Jag vet vem det är... Har läst lite spoilers på internet. Det är helt klart överraskande. :-) Men det kommer tydligen att dröja innan det avslöjas i serien.