lördag 3 maj 2008

Strövtåg i trädgården

skulle det här inlägget ha hetat. Som ursäkt för att jag varit en så dålig bloggare på sista tiden skulle jag bjuda dig på härliga bilder på de blommor som nu hittat upp i trädgården.


Men jag klantade till det, och eftersom jag är så ordentlig och tar bort alla bilder från kameran när jag laddat ner dem är de nu borta. Blommorna finns dock kvar så jag får ge mig ut igen.


Jag visar i stället en bild på vårt kakel som vi var och hämtade i går.

Allt är egentligen lite ljusare än på bilden (fast det beror förstås på hur din bildskärm är inställd.)

Brunt klinkers i kvadrater på golvet. Rektangulärt vitt, matt kakel i större delen av badrummet och turkos glasmosaik på ena kortväggen och en bit av ena långväggen =duschhörna.

Min kära man har bara jobbat och varit på repning med sitt band den senaste månaden så det har inte hänt så mycket i vårt badrum. Nu när kaklet är hemma hoppas jag att han känner sig inspirerad till att göra klart. MEN Kakelgruvan som vi handlat från och höjt till skyarna pga deras fina service hade klantat lite.

Mannen hade sagt att han ville ha allt från tätskikt till fog i ett fint litet paket. Men när vi hämtade kaklet hade de glömt fix och fog och hade inget hemma. Så nu saknas det ändå lite. JAG VILL DUSCHA!!!

Nu ska jag gå på en promenad med kompisen och gosa med hennes hundvalpar. Mmmmm....

2 kommentarer:

Thepas sa...

Gud så fint med mörkbrunt, vitt och turkost! Det är nog min favoritfärgskombination. Spännande att se hur det blir på plats.

Bia sa...

Attans klantiga gubbar (för det antar jag att det var?) men du får gärna komma hit och duscha fler gånger även om det självklart är mycket trevligare att duscha hemma i sitt eget ... när man vill.
Hoppas det hoppar upp på väggen snart det fina nya kaklet :), ett tufft färgval som nog blir snyggt när det är på plats