söndag 10 maj 2009

Hmmmm...

Ibland tar sig livet lite oväntade vändningar.

I fredags fick jag jätteont i magen och åkte akut till lassarettet. Jag slapp vänta särskilt länge och fick snart veta att jag skulle oppereras.

Nu har jag fått åka hem eftersom jag tydligen är en hejare på att bli skuren i och allt såg jättebra ut.

Jag ska vara sjukskriven två veckor till att börja med. Fast om inget oförutsett händer ska jag kunna åka på en liten långhelg till Norrköping som jag och två väninnor planerat i snart ett halvår. Det skulle vara riktigt trist om jag inte kan åka.

Jag tänker inta gå närmare in på mina krämpor men enligt läkaren ska jag kunna fungera normalt i framtiden. Lite tjat om att jag är för tjock fick jag förtås höra, som vanligt. På något vis får det mig bara att bli ännu mindre motiverad.

Nu har jag varit hemma en stund och verkligheten har nog börjat komma i fatt. Det har känts lita overkligt till nu. Jag ska nog gå och lägga mig på sängen och gråta lite...

Kram

3 kommentarer:

Dödergök sa...

Nu börjar ju jag gråta igen också!
Usch vad jag grät igår.
Kram!!!

Ulrika sa...

Nej men oj! Så läskigt! :(

Skönt att allt gick bra och att du fick komma hem igen så snabbt - jag tycker det brukar hjälpa bäst av allt, att få vara hemma.

Ta hand om dig!
Kram!!

Bia sa...

Det gamla ordspråket "Inget ont som inte har något gott med sig" kanske inte är någon tröst just nu...men det ligger något i det.
Så det var bra att du fick ont och ännu bättre att du fick hjälp så fort. Sen så kanske det är så att du behöver ett par veckors sjukskriving för att komma i kapp och komma igen. Kram mamsen