söndag 22 februari 2009

Jag har fått paket!!

Jag tjuvstartade spotlovet redan i fredags och som en perfekt inledning på det kom mitt mixa och matcha paket.

Jag har inte hunnit skicka iväg det egna än för jag väntar på ett garn jag beställt. I mitt fin, fina paket var det:


Knitting vintage socks! Jag har lånat den av kompisen förut men jag kände att jag behövde ha den själv och nu har jag det :) Man ser ju på banderollerna vilka garn jag fick. Det översta gröna är "saffran". Det var lite lustigt att min bytesväns värsta färger var grönt och rosa, mina favoriter, men hon lyckades ändå skicka mina favoritgröna, ljusa och "krispiga". Vinrött är också en favorit, särskilt på hösten och vintern.

( Jag vet inte hur färgerna syns på din dataskärm? Lämna gärna en kommentar om bilden är väldigt mörk. De ser nämligen jättebra ut i kamerans display men på min dataskärm är de jättemörka och ljusar jag skärmen ser allt annat galet ut.)

Jag fick också söta små stickmarkörer. Ögglan är gjord av en tunn vajer. Det var en mycket bra lösning tycker jag. Det finns ingen skarv som kan fastna i garnet eller där garnet kan smita igenom.

Jag hade önskat mig ett mönster som kunde passa till mina två härvor malabrigao lace som är i färgen lettuce men ändå inte ser likadana ut. Jag fick mönster till da Vinci sjalen och det blir den jag stickar, i sommar någon gång. Passande till mönstret fick jag också en addi lace-sticka 4mm. Superbra! I mappen var också mönster på Annas muddar och en annan sjal.
Och så en chokladkaka som inte fick vara oöppnad särskilt länge...


Jag är så nöjd och glad ! Tack, tack igen!