lördag 14 juni 2008

ÄNTLIGEN!

Icarus är klar!!! Den ligger på blockning och bilder kommer så snart den är torr. Det känns jättebra men samtidigt lite tomt så jag måste genast sätt mig och leta efter ett nytt sjalmönster. Jag har garn hemma som ska bli en sjal.

I dag var jag på world wide knitt in public day i Borlänge. Det var trevligt, faktiskt bättre än väntat. Vädret var inte ultimat men vi kunde sitta under ett tak så vi blev inte blöta. Jag stickade på min scarf i luca fino. Den passar utmärkt som ta med stickning.

När jag kom hem var jag trött och hade ont i huvudet och somnade på soffan. Jag vaknade när vanliga människor går och lägger sig, så nu kommer jag nog att vara vaken hela natten. Men jag har SOMMARLOV så det gör inget. Ha ha!!

Jag tror att mitt bloggande kommer att få lite mer tid nu. De sista veckorna på jobbet har varit sjukt intensiva. Men nu kan jag sitta hela dagarna vid datorn och bloggsurfa. Härligt!

2 kommentarer:

Dödergök sa...

Vad mysigt vi hade igår och vad kul att du är klar med icarus! Det måste vi fira, en fika i veckan kanske med lite stickning och tramsprat?!

Bia sa...

Ha ett skönt sommarlov!!
Hoppas vi får tid att umgås lite också, jag får semester efter den 19:e. Kram från mamsen