tisdag 27 november 2007

Sjuk igen

Jag är sjuk för andra gången den här hösten. Det är ovanligt mycket för att vara jag och jag har som vanligt dåligt samvete för att jag är hemma från jobbet.

Jag var trött och hängig på måndagen och när jag kom hem på eftermiddagen stöp jag i säng. Termometern talade om att jag hade feber (som mest 38,9. Min vanliga temp är bara ca 36,2). Annars har jag inga vanliga förkyldningssymptom eller något annat, fast jag har haft lite småont i halsen en månad innan.

Jag blev lite upplivad när det kom sms om att jag fått ett klädpaket och det dessutom kom en avi om att det fanns ett stort brev på posten. Jag gissar att det är mitt hemlispaket!? Jag bad mannen hämta paketen när han skulle hem från en kompis på kvällen men han glömde så de hann stänga :( Jag ska tvinga honom att åka dit i morgon förmiddag i stället! Jag tror ett litet paket skulle liva upp en stackars sjukling som ska vara hemma i morgon med.

(Jag har trots feber orkat göra en första rensning i garnlagret och gjort julklappen helt klar.)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har ett problem. jag hittar inte din mailadress bland mina uppgifter. Kan du skicka ett mail till mig på jessasvensson@hotmail.com så replayar jag min hemadress.
//klockarbarn