torsdag 23 april 2009

Oj,då

Jag såg nu att jag inte gjort ett inlägg på en och en halv månad. Ibland vill jag inte ens gå i närheten av datorn. Men vad har jag då haft för mig?

Jo , först jobbade jag mer än heltid för att min klass (7-8) hade ett treveckors teaterprojekt. (Det har man i klass 8 på Waldorfskolor). De satte upp " Den adelstokige borgaren" av Moliére. En av mina kollegor regiserade och jag var allmän "slav".

Det gick jättebra och de har fått jättefin kritik bla. från en talangscout från Riksteatern som var där en kväll. Det är mina elever det!!! (Världens finaste och gulligaste!)

Sedan blev det påsk och PÅSKLOV!

Vi firade med storastystern med familj. Sedan har jag grävt runt i trädgården. Beskärt buskar, krattat löv (eller kräffsat som mannen säger) och grävt upp trädgårdslandet, som nog legat i träda minst 5 år. Jag har minsan också försått broccoli och purjo.

I går kom ett paket med 12 pelargonsticklingar som fyller halva huset. Det kommer väl bilder när de tagit sig lite.

Så huslig och pysslig är vad jag varit.

I höstas var jag så utarbetad och trött, dessutom halvsjuk hela tiden. Nu känner jag min så energisk och pigg och glad. Tjoho!

Jag har förstås stickat också. En knästrumpa i mitt björnbärsgarn och snart en sjal i entrådig islandsull. En rapport på fiberspates sjalen har jag också gjort...

Jag ska avsluta med att be om ett tips. Jag har fått för mig att jag ska sticka ett par strumpor till alla mina (10) elever när de fyller år nästa år. Jag vill ha enfärgat eller lätt melerat garn till ett bra pris. Opal finns ju men det är inte så kul kvalité... I värsta fall får det bli det. Jag vill ha just färgglada garner, i minst 6 olika färger. Någon som hittat nåt nytt på sista tiden?

1 kommentar:

Bia sa...

Tänk att du som inte alls gillade pelargonier nu har blivit en riktig samlare :).

Jag pysslar om min stickling och väntar på att den skall växa.
Det kändes lite svårt men jag var hårdhänt och nöp av den lite när vi kom hem.
Ser ut att det gick bra.