fredag 17 oktober 2008

Ledig fredag med hälsovård

De senare åren har ju läkare kommit på att det är bättre att ta hand om sig i förbyggande syfte i stället för att bara vårde de sjukdommar man kan få = hälsovård.

I dag har jag "ledigt". I alla fall inga lektioner och har bestämt mig för att jobba det jag måste på söndag i stället. Jag har ägnat mig åt min egen form av hälsovård. Jag var till frisören för första gången på ett år. Nu der jag ut ungefär så här:


Jag har också köpt en mörkbrun hårfärg som ska i under helgen. Sedan ringde kompisen och ville gå på en promenad i det soliga och blåsiga vädret. Underbart!

Efter det gick jag med mannen och fikade. Han är också ledig i dag.

När jag kom hem väntade följande bok i brevlådan:
Jag har velat ha den såååååååå länge!!! Jag har redan sjalgarn till fyra sjalar och har tänkt ägna mig åt sjalstickning när alla julklappar och koftan är klara. Jag har inte ens öppnat boken än. Nu ska jag göra en kopp te och sätta mig andaktsfullt med den och titta....

2 kommentarer:

Dödergök sa...

Åhhhh ta med den imorgon vettja! Jag vill också bläddra andaktsfullt.
Jag vill verkligen klippa mig också för du blev ju så otroligt fin...buhu buhu...

Anonym sa...

vad fina sockor du har stickat! Någon gång när jag blir stor ska jag också lära mig följa ett stickmönster. Som min treåring här säger om allt och ingenting "det har jag aldrig gjort förut". //Anna