söndag 13 juli 2008

Stickmarkörer

Jag och kompisen hade pysselkväll i går och pysslade stickmarkörer. Jag gjorde så många att jag inte vet om jag behöver alla själv(det kan vara kul att göra några fler en annan gång när jag har andra pärlor också) så jag tänkte att jag skulle dela med mig lite.

De två första som lämnar en kommentar med numret på de markörer som de önskar sig (person nummer två får förståss inga om hon/han önskar sig samma som person nr ett) och sedan mailar till alchemillamollis@hotmail.com och lämnar sin adress får fyra små stickmarkörer på posten.

Det går att klicka på bilden för att se i lite större format.

7 kommentarer:

Maria J sa...

Finfina markörer! Jag önskar mig nr 1!

Trevlig sommar!

Frida sa...

Hej! Skulle ändå lämna en kommentar och fråga om hur det går med lämpet? ska själv snart köra upp nu. Börjar blir nervös redan.... Jag tycker markörerna med nr 2 är super snygga. Grönt och rosa ihop är så snyggt!

antfarm sa...

Frida och Maria har först önskat sig stickmarkörer och får dem på posten.

Anonym sa...

Blev genast fäst vid nr 4! Trevlig sida du har med mycket fin inspiration!

Anonym sa...

så jag glömde min fråga, hur har du gjort dem? Jag blev sugen på att göra ett par likande till mig själv...

Anonym sa...

Hej Heidi!

Jag har använt små stifft som ser ut som långa ovassa knappnålar. De går att köpa på tex. panduro och är nog egentligen tänkta till örhängen.

Sedan har jag helt enkelt trätt upp pärlorna på stiftet.

Till slut har jag gjort på två olika sätt. På nr 1-4 har jag böjt till det som är kvar av stiftet till en öggla. (Jag hade både silver- och guldfärgade stift och guldstiften var mycket mjukare och lättare att böja!?)

På nr 5och 6 använde jag färdiga ringar som också finns på smyckesavdelningen i min hobbyaffär. Jag gjorde en mindre öggla av stiftet och böjde det om ringen.

Det enda man behöver tänka på är att den översta pärlan måste ha ett så stort hål att det går att stoppa ner stiftets ände i det.
/antfarm

Frida sa...

Tack så mycket! Väntar med spänning! :-)