torsdag 14 augusti 2008

Mixa & matcha

I dag fick jag mitt mixa och matcha paket. En första del fick jag redan för flera dagar sedan och den är sedan länge uppäten. Min bytesvän hade tydligen lite otur med en beställing och fick fel leverans flera gånger. Tydligen skulle jag fått ännu fler presenter men jag är fullkomligt nöjd med det jag fick och kanske var det meningen att det skulle komma idag för just i dag behövde jag verkligen ett fint paket. Alla de här fantastiska sakerna har jag fått av Lenis.
(Jag ber om ursäkt för den dåliga layouten. Blogger vill inte riktigt sammarbeta med mig när det gäller lite roligare foto och text konstelationer.)

Choklad:P
Och i den lilla påsen en "te blomma". Det har jag jättelänge velat prova.


Superspännande blandning av kryddor, blomblad och råsocker.
Måste snarast komma på något att prova den till.Naturfärgat sockgarn och Kool-aid. Vad roligt! Jag har inte provat att färga med det men det ska jag absolut göra nu.En ull- och silketvål
Två sorters te och kaffebönor.

Hur länge har jag inte tjatat om att jag vill ha malabrigo lace i färgen Lettuce?

4 kommentarer:

Dödergök sa...

Vilket fin paket du fick, det var verkligen värt att vänta på. Jag vill klappa på malabrigon, pronto! :) Dessutom vill jag färga garn med dig, jag har ju också köpt och fått coolaid jag ska bara köpa vit fabel och sen är jag på banan.

Lenis sa...

Kul att du gillade ditt paket. Hoppas att du kan göra något med endast en härva Malabrigo. Var ju meningen att du skulle få 2, men fick fel färg två ggr och sista försöket har jag fortfarande inte sett röken av.

Kul att du får en färgningskompis. Jag vill färga hela tiden, det är så roligt att få se hur allt växer fram.
Lycka till!

Klockarbarn sa...

Grymt fina saker. Lyllo dig!!!
Jag har färgat med Kool aid idag. Jag säger bara - använd handskar.

Bia sa...

Till dig som snart ska bli moster igen och till alla dina stick- virkgalna vänner vill jag bara dela med mig ett par länkar till spännande sidor jag hittade idag, inget avancerat alls men jag tyckte det var inspirerande och lite småkul saker jag hittade. Ettl litet pyssel som omväxling....kanske? www.foxypanda.se
www.madebyyou.se
Skall själv prova att göra något av de små "liven" jag hittade.
Grattis till det fina paketet förresten. Vill nog smaka lite the om jag får ;)