fredag 4 april 2008

Tack för penicilin

Det är en fantastisk uppfinning! Nu vet ju jag att det inte är bra att äta för mycket för det blir inte heller bra. Det här var min andra kur på 29 år så jag oroar mig inte.
I dag har jag satt in pengar så under nästa vecka borde jag få visjögarnet till min blommiga kofta. Jag har skrivit ut mönstret så allt är klart. (Tror jag. Måste kolla att jag har rätt sticka också...) Fast jag ska nog bestämma att jag måste sticka klart icarus sjalen innan jag får börja.

Nästa vecka ska jag åka med min klass till fjällen. De ska åka skidor (Jag kan inte det så bra men hade tänkt prova lite ändå. Fast nu när jag varit så sjuk ska jag nog försöka hålla mig i stugan när de far ut. Det är en till lärare och två 20 åriga volontärer med också.)

I morgon ska jag vara barnvakt men planerar en "soft"variant med film och popcorn. Systerbarnen, 6 och 8 år, ska sova över.
Trots att jag fortfarande är sjukskriven var jag tvungen att gå ut och röra på mig lite och få lite luft. Jag strosade runt i trädgården och fotade lite. Nu är det massor av lökväxter som tittar upp med bladen. Det ska bli så roligt att se vad som kommer att börja blomma snart. I dag fångade jag följande med kameran.

3 kommentarer:

Tjohalia sa...

Svar: Den gick ursprungligen på 249 kr och då var det spiralbindning på 36 sidor med måtten 18,5cm x 18,5cm. Fast vi fick rabatt på cirka 170 kr eftersom det var en kampanj på aftonbladet Plus som vi är med i. Så det blev inte så mycket i slutändan. Kram Sandra

Dödergök sa...

Vilka fina bilder! Jag var ut lite igår och jisses vad det har börjat blomma överallt. Vitsipporn har börjat slå ut i rosplanteringen vid biblioteket. Helt sjukt, det känns nästan som att våren kom och gick medans jag var hemma och låg sjuk.

Eva i Halmstad sa...

Visst är de en härlig tid nu, grannens plommonträd blommar nu, de är vår de.
Må så gott på dej och lycka till i fjällen.
Eva.