fredag 21 mars 2008

Glad Påsk

En liten påskkrans jag knåpat ihop.

Första bilden på huset. Snödropparna blommar på baksidan och andra lökväxter börjar titta upp. Just nu ser det lite grått och trist ut men när skräpet är borta och buskarna gröna blir det lite annan känsla!

Nu har jag (på andra försöket) hittat kamerasladden som mannen letat efter i flera dagar och som " inte finns någonstans". He he he

Jag kämpar ju vidare med icarus sjalen men har varit tvungen att varva med lite snabbstickade mössor. Här kommer ett litet galleri.


Först är det mössan i rött malabrigogarn som jag har stickat för andra gången. Den här gången blev det den bulliga lilla basker jag tänkt från början.Sedan stickade jag en mössa i glansigt grönt "banana silk yarn" som jag fick i julklapp och som legat oanvänt sedan dess. Jag krånglade och grejade med ett spetsmönster, helt i onödan, för det syns ju inte alls i det ojämna spretiga garnet. Men ruskigt snygg blev den ändå och jag äääälskar den.Och så här ser jag ut i den.


Och till sist en brun mössa i garn från Garnhärvan, handpainted yarn.
Mönstret med blad har jag själv hittat på och jag är så nöjd så jag ska försöka skriva ner mönstret. Men jag tycker det är jobbigt. Jag vet precis vad jag håller på med när jag sitter där men när jag i efterhand ska räkna ut så går det inte alls. Så klart borde man skriva eftersom...
Nu är det påsk. Jag har påsklov tio dagar. Jippiiiiiie. Och ska äta massa ägg.

1 kommentar:

Dödergök sa...

Haha det var alltså såååå svårt att hitta usb-sladden! :)
Jag sitter här i min ensamhet och firar påsk jag men det är ganska skönt det med. Syrran och barnen kommer idag iaf. Jag gillar verkligen dina mössor men det vet du ju redan. Kram!