måndag 6 augusti 2007

Så kan det gå!

I går ringde de äntligen från skolan jag varit på intervju på ett par vändor och talade om att jag inte fått jobbet. Ganska skönt tyckte jag. Visserligen är det ju jättebra att ha ett jobb, men de hade ju inte lagt fram det som det bästa jobbet i världen och jag hade ju mina egna betänkligheter. "Det dyker nog upp någt bättre" tänkte jag.

Men så i dag ringde de idag igen och deras 1.a handsval hade tackat nej så de erbjöd mig jobbet i stället. Just det har flera frågat om det känns jobbigt, men det tycket jag inte. Det är ju så när man söker jobb, men det var ju lite klantigt att inte kolla med den andra först.

Så nu ska jag börja jobba i övermorgon. Det känns faktiskt mest jobbigt, men det har ju också med det långa sköna lovet att göra. Jag vill inte ha något jobb just nu och dessutom blev det ju väldigt kort varsel. Det är ju tur att inte barnen kommer förens om en och en halv vecka för det kommer nog att ta ett tag innan hjärnan har hunnit i kapp.

Nu känns det extra jobbigt att inte ha en man hemma som man kan beklaga sig för. Jag ringde till honom i Spanien och berättade och han tyckte bara att det var jättekul att jag fått jobb. Hm!

Jag känner inte riktigt att jag orkat förbereda för arbetslivet i dag utan har försökt avleda tankarna genom att köpa grått sockgarn och börja på de urtjusiga strumporna "boyfriendsocks" till min man. http://slippedstitch.blogspot.com/2005/10/boyfriend-socks-pattern.html

De ligger i soffan och ropar på mig :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Unknown sa...

Grattis till jobbet! Vad spännande! Jag börjar bli lite sugen på att jobba igen själv faktiskt, särskilt när jag pratar med andra i samma yrke. Du måste skriva och berätta om jobbet. Är det stället som ligger lite utanför? Hur fungerar det med lokaltrafiken? Kul kul

Byian sa...

Hej Antfarm, hittade en fin kommentar från dig på bloggen. Visst är det jobbigt att vara född i fel socialgrupp... Man kan ju operera om man föds till fel kön, undrar vad man kan göra åt sociala misstag...
Jag adderar dig till mina bloggfavoriter för att du stickar så vackra saker

antfarm sa...

Tack så mycket Yarnia!

Anonym sa...

Hej
Kikar in här på din blogg för att luska ut lite mer om dig ;-)
Jag är nämligen din hemlisvän.